Martijn Diepenhorst

Martijn Diepenhorst: Advocaat Bestuursrecht en vergunningen

Martijn Diepenhorst is dé advocaat met betrekking tot vergunningen die nodig zijn voor een evenement of festival. Beter martijn bellen, want hij is de raadgever van een meerderheid van de muziekevenementen en festivals in Nederland, van groot tot opkomend. Ook adviseert hij de media over vergunningen die nodig zijn voor het ter plaatse opnemen van televisie- en filmproducties, de publieke toegang tot overheidsinformatie en subsidies. Martijn is een no-nonsense en hands-on adviseur die onze cliënten met toewijding van dienst is als het gaat om hun juridische vertegenwoordiging in relatie tot de overheid.

Martijn is advocaat sinds 2005 met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vergunningen en bestuursrechtelijk procederen voor evenementen, festivals en media. Martijn werkt met een groot netwerk van gespecialiseerde en vertrouwde adviseurs aan alle denkbare aspecten die relevant zijn voor evenementen en festivals en de aanvraag van vergunningen die daarmee samenhangen.

Plus One Legal is een boutique advocatenkantoor in Amsterdam met een duidelijke focus op evenementen, muziek, entertainment, media, kunst & cultuur. Het bureau biedt juridische diensten aan creatieve klanten omdat dat is waar we van houden, en ondersteunen creativiteit om het te laten gebeuren. Op zoek naar kippenvel terwijl je geniet van de mooie dingen in het leven. Het bureau maakt graag deel uit van een hybride en ervaren netwerk van gelijkgestemde professionals op verschillende juridische disciplines, fiscaal recht, boekhouding, financiële zaken, verzekeringen en merk- en modelregistraties.

Over ons | Plus Een Legal (plusonelegal.nl)