Respons

Respons – Evenementen | Toerisme | Citymarketing is initiator en mede-organisator van en als hoofdsponsor verbonden aan het Nationaal Congres Evenementen. We vinden het namelijk belangrijk dat collega eventprofessionals elkaar kennen en ontmoeten maar ook dat ze hun kennis van de sector kunnen aanvullen of actualiseren. Dat doen we niet alleen via het congres, maar ook met onze dataproducten. In zijn breakout sessie maakt Lex Kruijver er ook uitvoerig gebruik van. 

Goeie en actuele data is belangrijk. Dat wisten wij al bijna dertig jaar geleden, toen we startten met onze activiteiten. Maar inmiddels, zeker na de coronacrisis, begrijpt iedereen dat.  

We publiceren, deels in samenwerking met de branche-organisaties, onafhankelijke online monitoren voor de categorieën festivals & concerten, beurzen, sportevenementen en G50 Gemeenten & Evenementen. Dit digitale gemaksproduct biedt kerncijfers, informatieve analyses, ranglijsten, trends en ontwikkelingen over de afgelopen vijf jaar.  

Daarnaast hebben we Respons Events Insights, toegang tot onze zeer uitgebreide database evenementen waarmee je eigen analyses maakt, gegevens kunt exporteren en op drie verschillende manieren kunt weergegeven, bijvoorbeeld op kaart of in grafieken. 

Onze monitoren en Respons Events Insights zijn eigenlijk onmisbare instrumenten voor iedereen die professioneel bezig is met evenementen en behoefte heeft aan betrouwbare en relevante data. Bekijk de mogelijkheden op onze site 

Heb je behoefte aan andere data, benchmarks, (impact) onderzoek of advies op het gebied van evenementen, toerisme, citymarketing, recreatie en vrije tijd? We drinken graag een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

 

Respons NCE