Sander ten Bosch

Bouwjaar ’69! Getrouwd met Joke en vader van twee prachtige dochters en heb een actief en sportief privéleven. Beoefen verschillende sporten maar heb en neem ook de tijd om te genieten van natuur en hobby. Probeer jaarlijks een reis te organiseren voor een vriendengroep om samen de natuur in te trekken en op ontdekkingsreis te gaan. Tussendoor verbouwen Joke en ik nog een kleine woonboerderij waar we al jaren zoet mee zijn. Liefst elke dag op de fiets naar een afspraak en elke ochtend een flinke wandeling met de honden.

Ik ben ondernemend maar ook erg creatief en daar ligt mijn kracht en uitdaging. 
Trefwoorden dynamisch, energiek, enthousiast en resultaatgericht.
Ik ga graag met een team aan de slag en een lange termijn strategie uitzetten.
Ik ben samenwerkingsgericht en vindt het leuk mensen te motiveren maar verlies daarbij de inhoud niet uit het oog.
Ik kan makkelijk communiceren en ben zowel praktisch als analytisch ingesteld met oog voor kwaliteit en efficiency.

Ik ben omgevingsbewust en ken het krachtenveld in een politiek gestuurde organisatie door 27 jaar ervaring. Ik heb een groot netwerk opgebouwd wat ik gebruik om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen, maar ook een borrel mee te drinken.

Qua projecten heb ik jarenlange ervaring in kleine en middelgrote gebiedsontwikkelingen vooral in het binnenstedelijk gebied. Mijn jarenlange ervaring als wijkmanager komt daarbij goed van pas voor het creëren van draagvlak bij omwonenden voor de ontwikkeling. Ik ben specialist in het verbinden van verschillende beleidsvelden of van ontwikkelaars met oog voor de (gezamenlijke) doelstelling van de opdrachtgever.

Het nemen van verantwoordelijkheid is mij niet vreemd en ben thuis in het benoemen en zo mogelijk wegnemen van de risico’s. Hierbij heb ik veel ervaring met gemotoriseerde optochten of demonstraties. Ik heb jarenlange ervaring met het leidinggeven aan teams of een projectorganisatie waarbij helder doelen gesteld worden en binnen de gestelde financiële kaders het evenement kan plaatsvinden. Ik heb een groot netwerk en zoek partners voor het aanboren van cofinanciering. Het inrichten van de technische productie en wegzetten bij betrouwbare partners middels een inkoop procedure zijn onderwerpen waar ik mij dagelijks mee bezig houdt.