Bezoekers waarderen Congres Evenementen hoog

Bezoekers waarderen het Nationaal Congres Evenementen 2022 met een 7,8, zo hoog scoorde het congres niet eerder. Na de laatste ‘normale’ editie in 2019 en een coronastop, organiseerden Respons, gemeente Dordrecht en Dordrecht Marketing & Partners de 7e editie in Dordrecht. Er kwamen 120 deelnemers af op het congres, dat ‘ruimte voor evenementen’ als thema had.

Op alle onderdelen waren de deelnemers tevreden. 75% beoordeelde de bereikbaarheid als goed tot zeer goed en 90% was (zeer) tevreden over de organisatie en begeleiding. De inhoudelijke bijdragen werden geleverd door zes sprekers, twee plenair en vier in deelsessies, en begeleid door de dagvoorzitter. Ook voor dit aspect  bleek de waardering hoog met een gemiddelde van 4,1 op een schaal van vijf. Wel misten de gasten, zeker in het plenaire deel, de interactie. Het was vooral luisteren naar de boeiende keynotes, dat dan weer wel.

Evenementenprijzen

De uitreiking van de Nationale Evenementenprijzen is onderdeel van het congres. Door de bijzondere coronajaren besloot het bestuur van de onafhankelijke stichting de prijzen niet uit te reiken. Wel werd aangekondigd dat de prijzen in 2023 worden uitgereikt. De inschrijving start spoedig.

8e editie NCE

De 8e editie vindt zoals eerder in het voorjaar van 2023 en wel op maandag 3 april met als gaststad Alkmaar.

 

Het Nationaal Congres Evenementen 2022 werd mede mogelijk gemaakt door:

Respons – Evenementen | Toerisme | Citymarketing
Dordrecht Marketing & Partners
Gemeente Dordrecht